Strandheem Festival
Jongerenprogramma Uwave

Uwave is hét jongerenprogramma van het Strandheem Festival. Uwave wil dat jij jongeren kunt ontmoeten op een plek waar je gezellig samen kunt zijn. 

Dit jaar heeft het jongerenprogramma een naam gekregen: Uwave. De U verwijst naar de engelse uitspraak You, hiermee wordt God bedoeld. De golf is een beeldspraak voor de jongeren die we willen bereiken. Wij hebben het verlangen om Gods liefde door te geven en zo de zee in beweging te zetten, zodat de liefde van God zich als een golf over het land verspreid, vanuit het Strandheem Festival naar de wereld!

Line-up jongerenavond - 30 mei 19.00 uur

LZ7

High energy muziek en helemaal losgaan, dat is een avond met LZ7! En ze gaan ervoor zorgen dat de jongerenavond weer een groot feest gaat worden!

Kingdom Culture

Elke maand spelen ze in de stadskerk Groningen voor een zaal vol met jongeren, vorig jaar stonden ze op Opwekking en nu komen ze op het Strandheem Festival!

Coen Nuijten

Coen heeft op 20 jarige leeftijd Jezus leren kennen. Hij heeft enorme passie voor God en wil dat graag met jou delen! Hij zal gaan spreken over het thema van het festival: ‘Touch of Heaven, open je hart’.

Roberto Rosso

Om het feest helemaal af te maken zal DJ Roberto Rosso vette hits gaan draaien en gaan de voetjes van de vloer!

Dit gaat een hele gave avond worden!
Ben jij er ook bij?

Verder dit weekend

Rapworkshop met De Rechtstaat

Donderdag 30 mei 16.00 uur

Binnenkort volgt hier informatie over deze rapworkshop!

Meld je aan voor de rapworkshop
deRechtstaat

Filmavond

Vrijdag 31 mei 19.30 uur

In samenwerking met Filmhuis Westerkwartier bouwen wij een bioscoop na! Binnenkort wordt de film bekend gemaakt. Neem je vrienden mee!

Surfing

Strandtent

Uwave jongerentent

De strandtent is dé ontmoetingsplek voor jongeren. Het is een plek om te chillen en nieuwe mensen te leren kennen. Kom gezellig een drankje doen!

Surfing

Volg Uwave op Instagram