Strandheem Festival
Jongerenprogramma Uwave

Nog even wachten

Het jongerenprogramma heeft in 2019 een naam gekregen: Uwave. “Jongeren in de omgeving in beweging zetten voor God, zoals de golven de zee in beweging brengt” is de gedachte achter de nieuwe naam. U verwijst naar de Engelse uitspraak You, hiermee bedoelen we God. De golf is een beeldspraak voor de jongeren die we willen bereiken.

In 2020 was er helaas geen Strandheem Festival door de corona crisis. Bekijk hieronder het programma van 2019.

Line-up jongerenavond 2019

LZ7

Op donderdagavond gaan alle handen in de lucht bij de, want niemand minder dan LZ7 komt die beat droppen! High energy muziek en helemaal losgaan, dat is een avond met LZ7! Ze gaan ervoor zorgen dat de jongerenavond weer een groot feest gaat worden!

Kingdom Culture

Elke maand spelen ze in de stadskerk Groningen voor een zaal vol met jongeren, vorig jaar stonden ze op Opwekking en nu komen ze op het Strandheem Festival!

Coen Nuijten

Coen heeft op 20 jarige leeftijd Jezus leren kennen. Hij heeft enorme passie voor God en wil dat graag met jou delen! Hij zal gaan spreken over het thema van het festival: ‘Touch of Heaven, open je hart’.

Roberto Rosso

Om het feest helemaal af te maken zal DJ Roberto Rosso vette hits gaan draaien en gaan de voetjes van de vloer!

Verder dit weekend

Rapworkshop met De Rechtstaat

Donderdag 30 mei 16.00 uur

Denk je dat op het Strandheem Festival alleen aandacht wordt gegeven aan de gevestigde Christelijke muziek? Niets is minder waar! Door mee te doen aan de rapworkshop van De Rechtstaat kun jij je misschien wel ontwikkelen tot een toekomstig Strandheem Festival artiest. De rapworkshop wordt gegeven voor Michaël Gabriël van de Rechtstaat, en is, na opgave hieronder gratis te volgen!

Meld je aan voor de rapworkshop
deRechtstaat

Filmavond

Vrijdag 31 mei 19.30 uur

In samenwerking met Filmhuis Westerkwartier bouwen wij een bioscoop na! De film die wordt gedraaid heet ‘Until Forever’. De film gaat over twee succesvolle studenten, Michael en Michelle, die hopeloos verliefd op elkaar zijn. Ze hebben het goed voor elkaar en zijn volop bezig met het plannen van hun gezamenlijke toekomst. Maar dan wordt bij Michael een zeldzame vorm van kanker geconstateerd. In het ziekenhuis wordt hij geconfronteerd met een mede-patiënt die er alles aan doet het geloof van Michael te ondermijnen. Terwijl Michael er alles aan doet – op alle fronten – te overleven, strijdt zijn broer Matt zijn eigen strijd: hij is depressief en wil een einde aan zijn leven maken. Te midden van de diepe dalen die het geloof van Michael en Michelle behoorlijk op de proef stellen, ontdekken ze ook dat wonderen nog steeds gebeuren. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De film bevat een pauze.

Strandtent

Uwave jongerentent

Dit jaar is er de strandtent: dé ontmoetingsplek voor jongeren. De strandtent staat naast de theatertent. Of zoek gewoon de Uwave surfplank, dan vind je hem vanzelf! In de tent is een bar en kan je drinken en snacks kopen. Je kunt gezellig een praatje maken met iemand in de strandtent, een spelletje spelen met vrienden, of misschien nog wel leuker, met een onbekend iemand. Wil je liever een serieus gesprek aangaan? Dat kan ook! Naast dat je je leeftijdsgenoten kunt ontmoeten, wil God jou ook ontmoeten. Als je nog vragen hebt over wie God is en voor je wil zijn, je twijfels wilt bespreken met iemand van je eigen leeftijd, kom gerust langs in de strandtent!

Surfing

Volg Uwave op Instagram